velkommen    |    udgivelser    |    forfattere    |    ebøger    |    forlaget    |    kontakt    |    bestilling   

 

KATTRUP LASSEN, MICHAEL


Michael er født i 1987 i Vollerup på Vestsjælland. Efter endt uddannelse som faldskærmsudspringer søgte han ind  til Forsvaret med drømmen om en officerskarriere. I 2006 startede han som konstabelelev på Antvorskov kaserne.

For at lære mest muligt om ledelse og afprøve sine egne evner valgte han at tage en udsendelse til Afghanistan i februar 2008.

LINKS

ENGH, SVEND-ERIK


Svend-Erik er en autentisk historiefortæller. Han har undervist flere år i fortællingens kunst til erhvervsledere, lærere, pædagoger, reklamefolk, politikere og alle der har brug for at komme videre med deres kommunikation. Han underviser i dag bl.a. på CBS i København og på Ljungby Berättarfestival i Ljungby i Sverige. Han har efterhånden udviklet en helt unik undervisningsform, hvor han lytter fortællingerne frem - i en venligt vibrerende vekselvirkning.

LINKS

VORES FORFATTERE

SCHMITZ, CHRISTOPHER


Christopher driver firmaet Komphash, der coacher hashmisbrugere og deres pårørende, og rådgiver personalegrupper på skoler og institutioner omkring hashmisbrug.

LINKS

Bogen Forælder til hashryger

Boken Förälder till haschrökare (Svenska)

Hashimik pujortartartumik qitornalimmut (kalaallisut)

Christophers Hjemmeside

BERG, CHARLOTTE


Charlotte udgave sin første bog hos os tilbage i 2008 (Skilsmissen - det gode samarbejde). Siden har hun rådgivet skilte forældre om hvordan man får samarbejdet omkring børnene til at fungere efter skilsmissen, som coach, brevekasseredaktør og efterspurgte fordragsholder.

LINKS