velkommen    |    udgivelser    |    forfattere    |    ebøger    |    forlaget    |    kontakt    |    bestilling   

 

Forlag édito blev stiftet i 2012 af Frantz Dupuis med det formål at udnytte nye og alternative muligheder for at udgive bøger, til gavn for flere forfattere og læsere.

Med udgangspunkt i nogle års gode erfaringer med traditionnel forlags virksomhed, arbejde med oversættelse og international kommunikation samt en store interesse og dygtige samarbejdspartnere indenfor de nye media, er éditos vision at være forfatternes forlænget arm til at nå læserne og dermed, som navnet édito antyder, at «få deres budskab ud».

Vi ønsker at være kreative, både hvad angår samarbejdsmodeller og udnyttelse af de sidste nye produktions- og distributionsmetoder der opstår på et marked i hastig forandring. Forfatteres egenproduktioner, små oplag af trykte bøger eller ebøger tilgængelige i hele verden, oversættelser til nye markeder, lydbøger, apps, osv. Vi ser i dag et væld af spændende muligheder som vi meget gerne vil hjælpe forfatterne til at gribe.

Trykte bøger

Vi elsker trykte bøger og uanset den udvikling som bogmarkedet oplever i dag, vil den trykte bog i mange år endnu forblive en god måde at nå læserne på. Vi fokuserer på at finde de gode historier, de tekster der giver værdi til læserne, gør os umage for at producere god kvalitet, passende oplag samt at benytte en effektiv distribution.

Ebøger

Ebøger er kommet for at blive. Ingen tvivl om det. De er den ideal løsning til at nå nye markeder som ellers vil være utænkelig at nå med fysiske bøger. De fylder ikke på hylderne og kan dermed sikre en tilstedværelse og tilgængelighed på markedet uden at binde formuer i varelagere.

Vi producerer udelukkende ebøger af topkvalitet der følger de nyeste ePub standarder og giver læserne den bedst mulig oplevelse. Vi garanterer vores forfattere at vi passer på deres værker, og det indebærer at vi udelukkende distribuerer ebøger gennem de sikreste kanaler. I andre ord producerer vi ebøger der virker, er behagelige at læse, tilgængelige til en fordelagtig pris og på de meste udbredte tabletter på markedet, men så vanskelig som muligt at kopiere for pirater.  

Du kan læse mere om vores ebøger løsninger her.  

Lydbøger

Lydbøger er også en måde at udgive bøger på som vi benytter os af, enten i samarbejde med lydbogforlag eller med vores egne produktioner. Lydbøger kan distribueres som lydfiler, eller i kombination med ebøger.

Vores forfattere

Forfatteren og hendes/hans budskab er i centrum af vores arbejde. Vores rolle er at rådgive og assistere forfatteren så frugterne af hans/hendes arbejde får en god chance for at nå de læsere han eller hun ønsker at nå.

Vi har hjulpet konsulenter i at udgive fagbøger for at underbygge deres ekspertise og dele deres erfaringer, assisteret forfattere i at udgive deres erindringer og relatere deres spændende oplevelser, eller dele gode historier med børn og voksne.

For os er en udgivelse et samarbejde, hvor forfatterens forventninger først og fremmest skal afklares, og hvor vi i fælleskab identificerer de muligheder der findes. Vi bidrager med vores tid, erfaring, fagligsekspertise og forhåbentlig også med gode idéer og kreativitet. Men det er forfatterens arbejde og engagement der i sidste ende gør det muligt at nå læserne. Det satser vi på og respekterer fuldt ud.

Vores vision

Alle med en gode historie, erfaringer eller viden der er værd at dele skal have muligheden for det. Alle der har evner til at skrive og ofrer det arbejde det tager, skal kunne finde hjælp til det sidste skridt for at udgive og nå så mange læsere som muligt. Vores vision er at være forfatternes partnere så de kan opnå deres mål om at dele med så mange som muligt.

Vores mål er at producere kvalitetsbøger, -ebøger, -lydbøger der giver læserne den værdi de forventer, og at forfatterne realiserer deres potentiale.      


 

  

OM FORLAG EDITO

BROEN MELLEM FORFATTERE OG LÆSERE

Forlag édito - Ådalsvej 9 - DK-2720 Vanløse - (+45) 22 16 30 40 - forlag@edito.dk

Vi udgiver:


  1. -Fag og skønlitteratur

  2. -Trykte og elektroniske bøger

  3. -Lydbøger

  4. -På flere sprog

  5. -I 50 lande i hele verden

Vi tilbyder vores forfattere forskellige og fleksible former for samarbejde, fra traditionnelle udgivelsesaftaler til selvudgivelser hvor vi træder ind som partner for tilrettelæggelse, korrektur, oversættelse, produktion, promotion og evt. distribution af bøger, ebøger, lydbøger.