velkommen    |    udgivelser    |    forfattere    |    ebøger    |    forlaget    |    kontakt    |    bestilling   

 

Forlag édito - Ådalsvej 9 - DK-2720 Vanløse - (+45) 22 16 30 40 - forlag@edito.dk

Af Svend-Erik Engh

Den Sure Prinsesse er Svend-Eriks debut som børnebogsforfatter og vi er allerede i gang med at oversætte den til udenlandske markeder.


En moderne fortælling illustreret af Lasse Bo Christensen som morer små som støre børn.


Vi har modtaget følgende kommentarer fra læserne:


«En herlig historie om en moderne prinsesse, der kan få alt og alligevel ved hun ikke helt, hvad der gør hende glad. Hvad skulle man gøre uden talende elefanter, statsministre der ikke vil være statsministre og ikke mindst en forstående far og konge, der har indset at det er nye tider for både hele og halve kongeriger? Der er i al fald grin for store og små i Den Sure Prinsesse.»

Lama Juma  


«Din bog har en fin og elegant balance og er meget i øjenhøjde med læseren det virker som om, at du tager din læser alvorligt, men det er måske også fordi at historien er blevet fortalt frem. Det virker i hvert fald. Og det er en bog jeg ikke ville tøve med at læse for børn i min familie.

Jeg synes at historien bliver rundet godt af. Jeg blev lidt nervøs midt i læsningen, over om du nu kunne samle alle trådene, men den bliver løst fint. Og jeg har en oprigtig lyst til at læse fortsættelsen, selvom jeg ikke er et barn - så det må være et godt tegn!»

Aske Ebbesen


«Det er en herlig børnebog!!!! Jeg kan godt lide at du har beholdt den direkte mundtlige fortællerstil som så alligevel går i dialog med tegningerne, som er herlige. jeg kan lide at den er sort hvid udenpå. Et ægte anarkistisk eventyr.»

Lisbet Soya Nørgaard 
DEN SURE PRINSESSE - En bog om at blive i godt humør

BOG - eBOG med indtaling

BESTIL

Her kan du høre et uddrag af Svend-Erik Enghs indlæsning som den også kan høres på ebogen.

BOGEN 
ISBN: 9788792886057
kr 89mailto:forlag@edito.dk?subject=Bestilling%20Den%20sure%20prinsesse
eBOGEN (iBookstore)
ISBN: 9788792886033
ca. kr 49,00 https://itunes.apple.com/dk/book/den-sure-prinsesse/id594801445